За нас

Мастър Росен

Помагаме Ви в най-трудните Ви моменти!

Холистичен център „Мастър Росен“ е бутиков лечебен център за масажи, чакръкчийство, лечебни терапии, здраве и красота, в който уютно и сигурно да намерите своето спокойствие, възстановяване и лечение.

Независимо дали тялото или душата Ви боледуват или имате нужда от промяна, спокойно можете да се доверите на Холистичен център „Мастър Росен“, защото това е едно различно място, където обстановката и отношението ще Ви накарат да се почувствате специални.

Росен Михайлов е уважаван източен терапевт с титла Мастър, което означава, че е получил най-високите степени на знания, техники и обучения и има правото да преподава и предава опит и знания на свои ученици.

Своите професионални знания и специализации получава от древни лечители – майстори в Тибет, Бутан, Индия , Япония и Китай.

Мастър Росен е от род на лечители, билкари и чакръкчии. Той е завършил спортна медицина, но е привърженик на природосъобразните холистични методи за възстановяване и лечение и именно това е причината, която го отвежда в търсене на учители на изток, които владеят до съвършенство древните наместващи техники. Точно там той  се е обучавал при учители като Косум Модак (създателката на Аюрведа йога масаж)  и при нейната най-добра ученичка д-р Таруна в Индия. От Лама Джампал Ранеш и Лама Джимпа -Тибет, Тензи Мингма – Непал, в Институт по превантивна медицина – Япония, китайска диагностика – Китай. Мастър Росен е признат от колегите си в България и света.

Защо да изберете Холистичен център „Мастър Росен“?

Терапевтите ни са изключителни подготвени професионалисти, черпили своите знания от извора на най-добрите световни школи и най-вече в източните страни като: Индия , Тибет, Непал, Бутан и Япония. Предлаганите за Вас услуги, като холистичните  програми и индивидуални методи са на високо световно ниво. Също така са рядко срещани като вид и начин на изпълнение и са същевременно изключително въздействащи, цялостни и ефективни. Холистичен център „Мастър Росен“  се различава с индивидуалния подход към всеки клиент, като желанието ни е да се почувствате специални и уникални. По-голямата част от услугите, които предлагаме са създадени или разработени от нас самите. Дори и такива, които влизат в графа  „стандартни“ са надградени и допълнени със специални техники и методи. Вниманието е насочено в най-високото ниво в сферата на обслужването, като това представлява изготвяне на най-високия клас масажи, индивидуален подход или терапия, която е съобразена изцяло с клиента и неговият начин на живот, нужди и състояние – нещо, което може да бъде трудно намерено дори и на световно ниво.

Мисия и визия

За да можем днес да Ви подадем ръка в моментите, когато искате да сте красиви, здрави и добре балансирани, самите ние преминахме през редица трансформации и се сдобихме със специфични професионални умения. Абсолютната ни вяра и осъзнатост в нашата житейска мисия ни помогнаха да създадем център за източни масажи, професионална натурална козметика, натурални продукти и древни методики за възстановяване, базирани на българската, тибетската, индийската и традиционна китайска медицина.

Комбинирахме множество източни и модерни методики, подплатени с медицински знания и твърдим, че можем да помогнем на всеки по най- добрия начин, така че да почувства сила и здраве, за да живее в хармония със себе си. Дейността ни е в съзвучие със съвременните нужди на градския човек, в натоварените и трудни градски условия, в които всички ние живеем всекидневно. Услугите в Холистичен център „Мастър Росен“  са подходящи за всички, които имат нужда от възстановяване или почивка. За тези, които искат да са здрави, хармонизирани, щастливи и да се грижат правилно за себе си. Неслучайно конструирахме пространството с помощта на древни учения като Фън Шуй и Ци Мен Дун Дзя.

Заповядайте и се почувствайте добре дошли!

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси свързани с нашите процедури или процесът по записване на час, се свържете с нас!

Контакт с нас

Телефон: 0897777012
Email: chakrayoga@abv.bg

Адрес

ул. Юнак 22,
ж.к. „Хиподрума“, гр. София

Работно време

Пон – Съб 09:00 – 20:00
Неделя почивен ден

Последвайте ни