За нас

Кой е Мастър Росен?

„Всеки път е удоволствие да виждам как променям хората към добро и как тяхното здраве процъфтява. Моите цялостни подходи, масажи и терапии са ИЗКУСТВО, ЛЮБОВ и ПРИЗВАНИЕ.“

Признат от всички в България и колегите си по света, той притежава освен всички качества за ТОП терапевт със своите знания, похват,опит и дарбата в ръцете му дадена от БОГА за да бъде модерният лечител – Health Dеsigner. Така казват всички докоснали се до него. 

Мастър Росен Михайлов е винаги усмихнат и приветлив, той е космополит, както и визионер. Начинът му на мислене е повлиян и развит от източната философия за осъзнаване и одухотворяване.

Силата на Мастър Росен e в това да подходи индивидуално и фино към всеки прекрачил прагa на центърa и да му помогне в две основни направления направления:
– Най-добрата превенция за здраве
– Цялостно възстановяване и лечение.
Това постига той чрез богатия си опит и натрупани знания от Алтернативната и афтентична източна медицина , конвенционалната медицина, психологията, коучинга , езотериката , и най-вече богатият му придобит интернационален опит.

Факти за Мастър Росен Михайлов:

– Произлиза от род с лечителски, билкарски и чакръкчийски умения
– Завършил НСА със специализация масажи, терапии , кинезиология, рефлексология, китайска традиционна медицина, акупресура, еуриколотерапия( лечение с енергийните точки на ушите)
– Учил аюрведа в Дарамсала Индия и аюрведа–йога-масаж в Индия от неговата създателка Косум Модак и Таруна в Нагпур
– Учил древни мануални техники в Тибет от монаси в района на Лхаса.
– Учил тайландски традиционен масаж в Тайланд – Чанг Май – ТСС е най-престижната школа за тайланска традиционна медицина .
– Юмейхо терапевт и учил юмейхо в България , както и Япония – Токио
– Учил древни различни техники от традиционни медицини в Непал и Бутан.
– Обучаван за персонален коуч в Канада
– Дълбоки познания в йога, медитационни и дихателни практики ( по един реалистичен и земен начин) , които при нужда също участват в методиките му.
– Притежава най-високите степени за майсторско изпълнение „Master” от всички древни и най-силни школи за масажи и терапии на изток.
Успял е да помогне и излекува много специфични състояния или проблеми на хората, на които конвенционалната медицина не била в състояние да помогне.

5 любими цитати на Мастър Росен:

  • „Най-бързият пък към успеха е в интуицията.“
  • „Най-страшно от всичко е страхът. И най-страшният страх е страхът от неизвестното. Не се страхувай. Няма какво да загубиш. Свободата и слънцето никой не може да ти ги вземе.“
  • „Решенията взимам само през сърцето и интуицията, а не през главата. В главата човек има само страхове и травми.“
  • „Щастие е да намериш мир и любов в душата си, тогава всичко около теб ще бъде както в теб.“
  • „Няма нищо по-красиво от емоциите и усмивката. Когато човек се отдава на емоцията си, той храни и развива любовта – тази чистата и вселенска. И когато развие нея, той научава живота и го живее, а не се бори с него. Любов и „приемам“ са едно цяло.“

Защо да изберете Център „Мастър Росен“?

Център „Мастър Росен“ е бутиков лечебен център за масажи, чакръкчийство, лечебни терапии, здраве и красота. Независимо дали тялото или душата Ви боледуват или имате нужда от промяна, спокойно можете да се доверите на Център „Мастър Росен“. 

Терапевтите ни са изключителни подготвени професионалисти, черпили своите знания от извора на най-добрите световни школи и най-вече в източните страни като: Индия , Тибет, Непал, Бутан и Япония. Предлаганите за Вас услуги, като холистичните  програми и индивидуални методи са на високо световно ниво. Също така са рядко срещани като вид и начин на изпълнение и са същевременно изключително въздействащи, цялостни и ефективни. Холистичен център „Мастър Росен“  се различава с индивидуалния подход към всеки клиент, като желанието ни е да се почувствате специални и уникални. По-голямата част от услугите, които предлагаме са създадени или разработени от нас самите. Дори и такива, които влизат в графа  „стандартни“ са надградени и допълнени със специални техники и методи. Вниманието е насочено в най-високото ниво в сферата на обслужването, като това представлява изготвяне на най-високия клас масажи, индивидуален подход или терапия, която е съобразена изцяло с клиента и неговият начин на живот, нужди и състояние – нещо, което може да бъде трудно намерено дори и на световно ниво.

Мисия и визия

За да можем днес да Ви подадем ръка в моментите, когато искате да сте красиви, здрави и добре балансирани, самите ние преминахме през редица трансформации и се сдобихме със специфични професионални умения. Абсолютната ни вяра и осъзнатост в нашата житейска мисия ни помогнаха да създадем център за източни масажи, професионална натурална козметика, натурални продукти и древни методики за възстановяване, базирани на българската, тибетската, индийската и традиционна китайска медицина.

Комбинирахме множество източни и модерни методики, подплатени с медицински знания и твърдим, че можем да помогнем на всеки по най- добрия начин, така че да почувства сила и здраве, за да живее в хармония със себе си. Дейността ни е в съзвучие със съвременните нужди на градския човек, в натоварените и трудни градски условия, в които всички ние живеем всекидневно. Услугите в Холистичен център „Мастър Росен“  са подходящи за всички, които имат нужда от възстановяване или почивка. За тези, които искат да са здрави, хармонизирани, щастливи и да се грижат правилно за себе си. Неслучайно конструирахме пространството с помощта на древни учения като Фън Шуй и Ци Мен Дун Дзя.

Заповядайте и се почувствайте добре дошли!

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси свързани с нашите процедури или процесът по записване на час, се свържете с нас!

Контакт с нас

Телефон: 0897777012
Email: chakrayoga@abv.bg

Адрес

ул. Юнак 22,
ж.к. „Хиподрума“, гр. София

Работно време

Пон – Съб 09:00 – 20:00
Неделя почивен ден

Последвайте ни