За нас

Кой е Мастър Росен?

"За мен масажите и терапиите са ИЗКУСТВО, ЛЮБОВ и ПРИЗВАНИЕ, а не работа."

Намерил своята мисия, призвания и житейски път на модерния лечител в ролята си на Master или Holistic Health Designer, той е създател на авторски терапии от световен ранг, които представляват най-доброто от изтока, стъпили върху физикалната медицина и изпълнени по майсторски начин. Нови ефективни иновативни холистични методи за превенция, възстановяване и лечение посредством терапии, масажи, натурални продукти и коучинг терапии.

Срещите на нашите пациенти или клиенти с Master Rosen буквално променят техния начин на здравословен и осъзнат живот. За себе си той казва: „Всеки път е удоволствие за мен самия да виждам как променям хората към добро и здраве. За мен масажите и терапиите за ИЗКУСТВО, ЛЮБОВ и ПРИЗВАНИЕ, а не работа“.

Силата на Master Rosen e в това индивидуално и фино да подходи към всеки един, прекрачил прага на центъра по две направления:
Най-добрата превенция за здраве.
Възстановяване и лечение. Да разбере кои са причините, които са го довели до неговото състояние и да му създаде индивидуални решения за възстановяване.
Успял е да помогне и лекува много специфични състояния или проблеми на хората, на които конвенционалната медицина не е в състояние да помогне.
Произлиза от род с лечителски, билкарски и чакръкчийски умения.
Завършил НСА със специализация масажи, терапии, кинезиология, рефлексология, китайска традиционна медицина, акупресура, еуриколотерапия (лечение с енергийните точки на ушите).
Учил Аюрведа в Дарамсала, Индия и Аюрведа – йога-масаж в Индия от неговата създателка Косум Модак в Нагпур.
Учил древни мануални техники в Тибет от монаси в района на Лхаса.
Учил тайландски традиционен масаж в Тайланд – Чанг Май – ТСС.
Юмейхо терапевт и учил Юмейхо в България, както и в Токио, Япония.
Учил различни древни техники от традиционни медицини в Непал и Бутан.
Обучаван за персонален коуч в Канада.
Дълбоки познания в йога , медитационни и дихателни практики (по един реалистичен и земен начин).
Притежава най-високите степени за майсторско изпълнение „Master” от всички древни и най-силни школи за масажи и терапии на изток.

„Цялото това скромно ноу-хау, както и любовта ми към планините, свободата и конете ме е оформила в това, което съм. Начинът ми на мислене е по-скоро източна философия, осъзнаване и одухотворяване.“

Р.М.

Защо да изберете Център „Мастър Росен“?

Център „Мастър Росен“ е бутиков лечебен център за масажи, чакръкчийство, лечебни терапии, здраве и красота. Независимо дали тялото или душата Ви боледуват или имате нужда от промяна, спокойно можете да се доверите на Център „Мастър Росен“. 

Терапевтите ни са изключителни подготвени професионалисти, черпили своите знания от извора на най-добрите световни школи и най-вече в източните страни като: Индия , Тибет, Непал, Бутан и Япония. Предлаганите за Вас услуги, като холистичните  програми и индивидуални методи са на високо световно ниво. Също така са рядко срещани като вид и начин на изпълнение и са същевременно изключително въздействащи, цялостни и ефективни. Холистичен център „Мастър Росен“  се различава с индивидуалния подход към всеки клиент, като желанието ни е да се почувствате специални и уникални. По-голямата част от услугите, които предлагаме са създадени или разработени от нас самите. Дори и такива, които влизат в графа  „стандартни“ са надградени и допълнени със специални техники и методи. Вниманието е насочено в най-високото ниво в сферата на обслужването, като това представлява изготвяне на най-високия клас масажи, индивидуален подход или терапия, която е съобразена изцяло с клиента и неговият начин на живот, нужди и състояние – нещо, което може да бъде трудно намерено дори и на световно ниво.

Мисия и визия

За да можем днес да Ви подадем ръка в моментите, когато искате да сте красиви, здрави и добре балансирани, самите ние преминахме през редица трансформации и се сдобихме със специфични професионални умения. Абсолютната ни вяра и осъзнатост в нашата житейска мисия ни помогнаха да създадем център за източни масажи, професионална натурална козметика, натурални продукти и древни методики за възстановяване, базирани на българската, тибетската, индийската и традиционна китайска медицина.

Комбинирахме множество източни и модерни методики, подплатени с медицински знания и твърдим, че можем да помогнем на всеки по най- добрия начин, така че да почувства сила и здраве, за да живее в хармония със себе си. Дейността ни е в съзвучие със съвременните нужди на градския човек, в натоварените и трудни градски условия, в които всички ние живеем всекидневно. Услугите в Холистичен център „Мастър Росен“  са подходящи за всички, които имат нужда от възстановяване или почивка. За тези, които искат да са здрави, хармонизирани, щастливи и да се грижат правилно за себе си. Неслучайно конструирахме пространството с помощта на древни учения като Фън Шуй и Ци Мен Дун Дзя.

Заповядайте и се почувствайте добре дошли!

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси свързани с нашите процедури или процесът по записване на час, се свържете с нас!

Контакт с нас

Телефон: 0897777012
Email: chakrayoga@abv.bg

Адрес

ул. Юнак 22,
ж.к. „Хиподрума“, гр. София

Работно време

Пон – Съб 09:00 – 20:00
Неделя почивен ден

Последвайте ни