Мастър Юмейхо

Лечебен масаж Юмейхо (Сайонджи)

Какво представлява Юмейхо терапията и откъде идва?

Юмейхо  (Сайонджи) масаж е патентована на международно ниво мануална терапия от Институт по превантивна медицина в Токио, Япония. Юмейхо е  прецизна за изпълнение и дълбоко въздействаща японска мануална терапия, съчетаваща хилядолетни източни лечебни техники. Нейната основна цел е да излекува и възстанови човешкото тяло и жизнената му енергия.

Тази терапия може да бъде изпълнявана само от сертифициран юмейхо-терапевт, който е лицензиран от Международния институт по превантивна медицина в Токио, Япония, какъвто е и  терапевт Мастър Росен Михайлов.

Какви състояния и болести възстановява и лекува Юмейхо?

Известни са над 200 физиологични, психични и емоционални болести и състояния, които Юмейхо повлиява. Най-важните и основни са:

Как лекува Юмейхо?

Юмейхо  въздейства основно на гръбначния  стълб, таза и целия опорно-двигателен апарат. Когато тялото е изкривено, нито кръвоносната система, нито лимфната система, както и останалите системи и органи в него функционират нормално, тъй като всичко е притиснато. Това е една от основните предпоставки за заболяванията на вътрешните органи

Лечебен масаж Юмейхо (Сайонджи)
Лечебен масаж Юмейхо (Сайонджи)

Как се прилага терапията Юмейхо от Мастър Росен Михайлов?

На първо място се установяват причините,  довели до Вашето състояние. След това ще Ви се направи диагностика за изкривявания в тялото, последвана от терапията.

  • За терапията е необходимо да сте облечени с леко памучно облекло (тениска, клин или спортен панталон, чорапи), заради типичните мануални похвати, които се използват.
  • Винаги след терапия пийте повече вода. По този начин се прочиствате от токсини.
  • Най-добре се практикува спорт няколко часа след юмейхо.
  • След терапия пийте противовъзпалителна натурална напитка . Най-често тя е на основата на куркума и някакви активатори за усвояването и от тялото като джинджифил, ашваганда, кокосово мляко и т.н.

В края на процедурата Мастър Росен Михайлов ще Ви посъветва професионално за домашни грижи, ще ви даде правилни съвети. Ако е необходимо, може да ви препоръча билки, натурални добавки или етерични масла, които ще са подходящи точно за вас и са ви нужни.

Времетраене : 45 мин.

Цена: 100 лв.