Вендузи (вакуум) + лимфен дренаж

   Тази комбинация от техники представлява цялостно третиране на тялото и е специално разработена за дами, които имат нужда от премахване на мазнини по всички зони: бедра, ръце, корем, талия, ребра и  гръб. Терапията е ефикасна в следните направления:

  • Премахване на подкожните депа от мазнини във всички зони на тялото
  • Премахване на целулитните образувания
  • Отслабване и стягане на кожата
  • Пълноценно прочистване на кожата и детоксикиране на тялото.

Натрупването на мазнини по гърба е често срещан проблем и докато за зоните по корема, бедрата и дупето се предлагат всевъзможни терапии, т.нар. „зона на сутиена“ и гърба сякаш остава забравена. Да имате красив, стегнат, оформен и женствен гръб е напълно постижимо с тази, специално разработена от Мастър Росен, терапия.

Най- ефикасно, с помощта на масажни техники и вакуумно третиране, мазнините и водата, които се задържат в клетките,  се „прехвърлят“ в междуклетъчната течност и чрез  лимфната система се изхвърлят от тялото. За  целта се прилагат няколко атакуващи методики за премахване на излишните мазнини и целулита. Специалната комбинация от загряващи и изстудяващи кремове, както и масажиране на проблемните зони, най-лесно и бързо премахват целулита и разграждат мазнините.

Този метод включва :

За стегнат гръб, за гладка кожа, за изваяни форми – заповядайте при нас.

Времетраене : 50 мин.

Цена: 80 лв.