Холистична програма „Възстановяване след Covid 19“

възстановяване след ковид

След прекарване на вируса и след направеното лечение, обикновено хората се чувстват доста напрегнати и стресирани.

Какво се случва преди и след вируса COVID 19?

Имайте предвид, че все още знанията на медиците за вируса са изключително малки.Трябва да се знае, че заразяването и преболедуването на вируса при всеки организъм е изключително индивидуално. Основната причина за разболяването е ниския имунитет, за който причината най-вероятно е начинът на живот, храната и наличието на токсини в организма.

Най-бързо имунитета се повдига и изгражда след като се направи цялостна програма и се комбинират техники и похвати от различни източни и стандартни процедури в комбинация с натурални добавки или билки. Тук говорим за алтернативни методи, без да се използват химикали или лекарства, защото лекарствата с химически произход не могат да лекуват, а само потискат симптомите или състоянието временно, като в същото време увреждат много органи и функции на тялото в последствие.

Основни методи, които използваме в индивидуалната холистична програма „Възстановяване след Covid 19“:

Какво се случва след проведена холистична програма за възстановяване след COVID 19?

След провеждане на холистична програма за възстановяване след COVID 19 в Холистичен център „Мастър Росен“ , Вие бързо се възстановявате и не се разболявате повече, дори и без да поставяте ваксини.

възстановяване след ковид
възстановяване след ковид

Защо и как се случва това?

Целта ни с този метод е да прочистим тялото от остатъчните антибиотици в него, да повдигнем имунитета и най-вече да успокоим напрегнатата психика. Подложилите се на холистичната ни програма  след COVID-19 клиенти, бързо се възстановиха, повдигнаха имунитета си и се чувстват спокойни и уверени.

Правилната рецепта и лекарство против Covid-19 и всякакви други вируси и заболявания е високия имунитет..

Заповядайте при нас и ние заедно с Вас ще се погрижим за Вашето правилно възстановяване и ще изградим по естествен начин Вашите антитела и ще повдигнем имунитета Ви.

Моля, запознайте се с условията на холистичните ни програми.