Условия за холистични програми Холистичен център „Мастър Росен“

Холистичните програми в Холистичен център „Мастър Росен“ представляват програма от няколко, най-често различни комбинирани поредни процедури и методики. Обръщаме внимание на факта, че добрите резултати се постигат само и единствено когато се спазват предварително определените процедури в техните часове и дни, както и препоръките на терапевтите ни.

Как се изготвят програмите и запазване на дни и часове?

Терапевта и клиента уточняват направлението на програмата и броя на терапии, домашна грижа, спорт или специфични упражнения и се изготвя индивидуалната програма. След това се определят датите и часовете и се запазват в резервационния график на центъра.

Заплащане на програмите и отстъпки.

Всички холистични програми в Холистичен център „Мастър Росен“  получават специална отстъпка , която е различна, индивидуална и варира от 5% до 25%. Тя се определя според броя на процедурите и трудност на изпълнение. При изготвяне на програмата може да се заплати цялата и стойност или 50% от нея, а остатъка от 50% се заплаща най-късно до третата процедура от започването на програмата.

Отменяне, променяне и закъснения за запазените часове.

Часове могат да бъдат променени или отменени, само ако има форсмажорни обстоятелства или влошено здравословно състояние. Ако наистина Ви се наложи да отмените час, ни се обадете поне 48 часа преди вашата резервация. При всякакви други обстоятелства и не идване в уговореният час за процедура, тя се счита за извършена.

Всякакви въпроси относно холистичната Ви програма и Вашето здраве, можете да обсъдите с Вашият терапевт в Холистичен център „Мастър Росен“.