Терапия Тибет

терапия тибет

Авторска мануална терапия „Мастър Тибет“

Мастер Росен Михайлов поставя началото на уникалната по рода си комбинация, която носи в себе си послание за здраве и спокойствие от древен Тибет и е изпълнена майсторски от самия него. Това е мануална терапия с корени от Тибет и северен Китай, която се комбинира с  автентичните Тибетски купи. Има цялостно и холистично въздействие за възстановяването на тялото и освобождаването му от стреса и напрежението. Когато си направите тази източна терапия, изпълнена лично от нашия известен с уменията си източен терапевт , Вие директно ще се пренесете в древен Тибет и ще усетите хилядолетната традиция на хората от Хималаите.

Какво представлява терапията и как ще се чувствате?

Започва се с прилагане на мануалната терапия, която освобождава цялото Ви напрежение, блокажи и болки в тялото и пренарежда всяка част от него. Ще започнете веднага да усещате лекота и вдъхновяващ момент. Ефектът е мигновен и много освобождаващ. След това продължаваме с магичния звук на тибетските купи, които ще бъдат наредени около и дори върху вас. Те от своя страна много бързо отпускат напрежението, веднага премахват стреса и всички тревоги, които имате.

С какво е по различна тази терапия от познатите стандартни масажи?

Класическите масажи, които масово се предлагат, въздействат основно на мускулатурата, премахват стреса и отпускат, но основно на физическо ниво, докато Мануална терапия ,,Мастър Тибет‘‘:

Въздейства цялостно и дълбоко на тялото Ви и всичките му системи, отпуска и премахва болки в:

Ефектът е дълготраен и целта на терапията е (след изпълнението)  тялото Ви да започне да се възстановява само.

Мануална терапия „Тибет“ има комплексно лечебно въздействие и върху натоварената психика.

За кого е подходяща тази терапия?

Тази терапия е изключително подходяща и е перфектната превенция за хора, които имат натоварено, но заседнало ежедневие и прекарват голяма част от деня си в офис и пред компютър. За хора, които се занимават с интензивна умствена дейност и са пренапрегнати умствено и психически, но имат ниска двигателна активност.  За хора, които искат да са здрави, уверени и спокойни.

терапия тибет

Подарък : След всяка такава терапия  получавате подарък- аюрведична тридошна напитка САМАТА – “златното мляко”. Комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос, която  чудесно завършва масажа и допринася за премахването на възпаленията и  балансира тялото.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 115 лв.