Терапия Мастър

Терапия Мастър
Уау ефект от една терапия

Авторска лечебна процедура, създадена от Мастър Росен Михайлов

Мастър Росен Михайлов  създаде за Вас уникална по рода си “Терапия Мастър“ като целта е  една процедура да повлияе максимално добре на тялото и психиката.

При тази терапия има комбинация от методи и техники, които не са използвани досега.

Нейният основател споделя: “Познавам всички масажи и терапии на света, но не смятам, че в рамките на 60 мин, има по-въздействаща, завършваща и цялостна от  „Терапия Мастър“.“

Какво лекува?

Кое е уникалното на цялостен лечебен масаж „Терапия Мастър“?

Преминал през дългогодишни обучения на изток, съчетани с опит и практика, Мастър Росен Михайлов  за първи път създава и смесва масаж и терапия в едно. Терапията е сплав от царя на масажите ,,Аюрведа йога масаж‘‘, Тибетско-Японската техника ,,Юмейхо‘‘ и уникалните Тибетски купи (по желание на клиента). След само една процедура, Вие усещате голямо облекчение, олекотяване , балансиране, съвземане и пренареждане на всичко във Вас. Комплекса от мануални техники изправя тялото, освобождава напрежението в опорно-двигателния апарат и отпуска психиката.

Терапия Мастър

Как се прилага?

Тази терапия е адаптивна и съобразена с нуждите на всеки и може да бъде извършена по два начина:

  • С използване на масажно масло.
  • Без да се използва масажно масло – чудесна алтернатива за бизнес ориентираните хора.

/Когато избирате процедурата да бъде извършена без масло, тя се прави по удобни и разтегателни дрехи/

Независимо от Вашия избор, се спазва изключителната въздействаща формула на терапията в няколко важни стъпки:

  • Загряване и омекотяване на мускулите. По този начин се кръвоснабдяват всички тъкани и се влияе на лимфната система, която от своя страна прочиства тялото (детокс) и повдига имунитета.
  • Разтягане с внимателна асистенция на терапевта, според възможностите на човека. По този начин се подобрява мобилността на стави, прешлени и сухожилия. Въздейства на гръбначния стълб и гръдния кош, раздвижва и освобождава прешлените, чрез което се цели по-голям капацитет на вдишване и издишване, както и изправяне вследствие на ежедневно изкривяване и неправилна стойка. При гръбначни изкривявания, тялото се свива, притискат се вътрешните органи и те спират да функционират правилно, което води до много заболявания.
  • Наместване или премахване на всички напрежения и блокажи от тялото, чрез внимателно и неболезнено деблокиране /изпукване/. По този начин тялото се възстановява най-бързо, защото напрежението в ставите, сухожилията и тъканите не позволява човек да се отпусне и той се чувства пренатегнат и стресиран.
  • Отпускане и изчистване. Накрая на терапията (по желание на клиента) могат да бъдат включени Тибетски купи ,чрез които се премахва напрежението и стреса в главата като по този начин човек се успокоява.

 

Подарък : След всяка такава терапия  получавате подарък- аюрведична тридошна напитка САМАТА – “златното мляко”. Комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос, която  чудесно завършва масажа и допринася за премахването на възпаленията и  балансира тялото.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 120 лв.