Терапия Мастър

Уау ефект от една терапия

Авторска лечебна процедура, създадена от Мастър Росен Михайлов

Мастър Росен Михайлов  създаде за Вас уникална по рода си “Терапия Мастър“ като целта е  една процедура да повлияе максимално добре на тялото и психиката.

При тази терапия има комбинация от методи и техники, които не са използвани досега.

Нейният основател споделя: “Познавам всички масажи и терапии на света, но не смятам, че в рамките на 60 мин, има по-въздействаща, завършваща и цялостна от  „Терапия Мастър“.“

Какво лекува?

Кое е уникалното на цялостен лечебен масаж „Терапия Мастър Росен“?

Преминал през дългогодишни обучения на изток, съчетани с опит и практика, Мастър Росен Михайлов  за първи път създава и смесва масаж и терапия в едно. Терапията е сплав от царя на масажите ,,Аюрведа йога масаж‘‘, Тибетско-Японската техника ,,Юмейхо‘‘ и уникалните Тибетски купи (по желание на клиента). След само една процедура, Вие усещате голямо облекчение, олекотяване , балансиране, съвземане и пренареждане на всичко във Вас. Комплекса от мануални техники изправя тялото, освобождава напрежението в опорно-двигателния апарат и отпуска психиката.

Как се прилага?

Тази терапия е адаптивна и съобразена с нуждите на всеки и може да бъде извършена по два начина:

  • С използване на масажно масло.
  • Без да се използва масажно масло – чудесна алтернатива за бизнес ориентираните хора.

/Когато избирате процедурата да бъде извършена без масло, тя се прави по удобни и разтегателни дрехи/

Независимо от Вашия избор, се спазва изключителната въздействаща формула на терапията в няколко важни стъпки:

  • Загряване и омекотяване на мускулите. По този начин се кръвоснабдяват всички тъкани и се влияе на лимфната система, която от своя страна прочиства тялото (детокс) и повдига имунитета.
  • Разтягане с внимателна асистенция на терапевта, според възможностите на човека. По този начин се подобрява мобилността на стави, прешлени и сухожилия. Въздейства на гръбначния стълб и гръдния кош, раздвижва и освобождава прешлените, чрез което се цели по-голям капацитет на вдишване и издишване, както и изправяне вследствие на ежедневно изкривяване и неправилна стойка. При гръбначни изкривявания, тялото се свива, притискат се вътрешните органи и те спират да функционират правилно, което води до много заболявания.
  • Наместване или премахване на всички напрежения и блокажи от тялото, чрез внимателно и неболезнено деблокиране /изпукване/. По този начин тялото се възстановява най-бързо, защото напрежението в ставите, сухожилията и тъканите не позволява човек да се отпусне и той се чувства пренатегнат и стресиран.
  • Отпускане и изчистване. Накрая на терапията (по желание на клиента) могат да бъдат включени Тибетски купи ,чрез които се премахва напрежението и стреса в главата като по този начин човек се успокоява.

 

Подарък : След всяка такава терапия  получавате подарък- аюрведична тридошна напитка САМАТА – “златното мляко”. Комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос, която  чудесно завършва масажа и допринася за премахването на възпаленията и  балансира тялото.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 135 лв.