Стрес и напрежение

стрес и напрежение

Холистична програма „Освободи се от стреса и напрежението“

Стресът и напрежението  са основните причини за болестите, както и за цялостното състояние на човека. Истината е, че малцина са тези , които наистина се взимат в ръце и се грижат за здравето си правилно. Предполагаме, че всеки е използвал оправдания от рода на: ” Ох, нямам време или пък, не сега после, или пък , нямам пари сега за това”.  Животът е изключително напрегнат в днешно време. Всеки се сблъсква с житейски проблеми, но нека да не забравяме, че на първо място сме човеци и имаме емоции, които често ни карат да “раздрусаме” цялостното ни състояние и усещане, както и хармонизиращият ни център на здравословно и балансирано състояние.

Какво се случва с човек когато е стресиран и напрегнат?

Имунитетът му е нисък, вероятността да се разболее е голяма, той не е балансиран и не е достатъчно продуктивен. Изнервен е и най-често потърпевши са близките му, страхува се безпричинно, не взема правилни решения, не може да се отпусне за да изживява щастливо всеки момент от неговият живот, нагласата му за околните и света е негативна и много други подобни негативни качества и състояния. Имайте предвид , че прекаленият стрес е основната причина за “отключване” дори и на раковите заболявания при човека.

Представете си сега, Вие сте ЩАСТЛИВ, здрав и усмихнат. Да това е възможно ако разберете, приемете и осъзнаете, че в основата на всичко е стреса и напрежението и Вие можете да постигнете баланс между Вашия начин на живот и него, за да се чувствате добре. Не е правилно да приемаме тялото и психиката ни за “даденост”. Ние трябва да се грижим за тях.

стрес и напрежение
стрес и напрежение

Как Ви помагаме?

Ще подготвим Вашата индивидуална програма, която най-често е съвкупност от няколко техники и масажи, които премахват стреса и напрежението и те са:

  • Аюрведа йога масаж
  • Тибетски купи
  • Релаксиращ масаж
  • Релакс от краката до главата, който може да включва и козметична процедура на лицето.

В зависимост от Вашето състояние, може да бъде приложена и китайска традиционна медицина, посредством работа с енергийни точки по ходила, длани, уши глава и тялото, аюрведични чайове от билки за успокояване и др.

Как ще се чувствате след Холистична програма Освободи се от стреса и напрежението ?

След такава програма Вие се чувствате спокойни, уверени и балансирани и като че ли всичко започва да се нарежда правилно във Вашия живот. Позитивни и весели, Вие продължавате напред. С холистичните програми за стрес и напрежение помагаме и за състояния на паник атаки и всички проблеми на психиката.

Моля, запознайте се с условията на холистичните ни програми.