Подаръчни ваучери за масаж

Идеалния подарък, който всеки ще хареса! Гарантирано!

Подбрали сме за Вас най-желаните опции, така че да направите най-добрия избор и да изненадате приятелите си, да поглезите любимите си хора или просто да им подарите преживяване.

  • Перфектен за приятелите, колегите или семейството;
  • Налични са за различни видове процедури и масажи, подходящи за всеки вкус;
  • С дълъг срок на валидност;

Да подариш ваучер на любим човек показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния начин на живот и е най-приятния начин близките Ви да се почувстват специални!

Как можете да закупите на ваучер?

Има няколко начина за закупуване на ваучер от център „Мастър Росен“.

  1. Закупуване на ваучер ONLINE.

Всички наши услуги могат да бъдат подарени под формата на подаръчен ваучер. Разгледайте нашия сайт www.master-rosen.com и изберете определена услуга. Важно е да съобразите подаръка с нуждите и предпочитанията на човека, когото искате да изненадате. В случай, че изпитвате затруднения, се обадете на нашия телефон: 0897777012 и се консултирайте с наш служител.

След като сте избрали услугата ще бъде нужно да я заплатите online със следните данни : Chakra 88 EOOD, BG55RZBB91551011281215 и в основание напишете – услуга и името на услугата.

Пример: ” Услуга – масаж лимфен дренаж или козметична процедура”.

След това  изпратете на нашия имейл: info@master-rosen.com следните Ваши данни:

  1. имената на човека, който прави подаръка
  2. името на получателя на ваучера
  3. файл – копие от платежното нареждане.

В рамките на 24 часа ще Ви изпратим електронен ваучер на имейл адреса, от който Вие ни пишете и тогава Вашият подарък е готов. Единственото, което трябва да направите е да препратите подаръка си по мейл с файла – ваучер от нас или да го извадите на хартиен носител и да го подарите на човека, за когото е адресиран.

Обяснете му, че за да се възползва от ваучера ще трябва да си направи резервация при нас и когато дойде ще е нужно да носи ваучера на хартиен носител.

  1. Закупуване на ваучер на място в център Чакра.

Разгледайте внимателно нашият сайт www.master-rosen.com и изберете определена услуга. Важно е да съобразите подаръка с нуждите и предпочитанията на човека, когото искате да изненадате. В случай, че изпитвате затруднения, се обадете на нашия телефон: 0897777012 и се консултирайте с наш служител. Заповядайте при нас на място през работното ни време, за да закупите подаръчен ваучер. Той представлява вид хартиен носител – картичка, на която се записват данните на подаряващия, на човека, който ще получи подаръка, името на услугата и срока на валидност на ваучера. Ще ви посрещнем вежливо и на място ще уточним и изберем заедно подаръка ви.

Свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси свързани с нашите процедури или процесът по записване на час, се свържете с нас!

Контакт с нас

Телефон: 0897777012
Email: info@master-rosen.com

Адрес

ул. Юнак 22,
ж.к. „Хиподрума“, гр. София

Работно време

Пон – Съб 09:00 – 20:00
Неделя почивен ден

Последвайте ни