Мастър слънце и Луна

Какво представлява?

         Фино и прецизно съчетание на масаж и терапия, смесени в едно. Прекрасна адаптирана комбинация за забързания и напрегнат човек, който в една процедура ще получи всичко, от което има нужда.

Стартира се със загряване и се омекотяване на  мускулите по цялото тяло.  Масажните движения и маслото, което се използва са със специални изстискващи, приятни движения за дрениране лимфната система.

Усещането е много приятно и релаксиращо. Накрая се премахват и освобождават всички напрежения и блокажи от тялото с леки разтягания и изпуквания със специални източни мануални техники от Тибет и Непал.

Мастър Слънце и Луна е прекрасното решение за вас и след него ще се чувствате:

За кого е подходяща?

Мастър Росен създава тази терапия именно за забързаните в ежедневието хора, които нямат „време“ и искат в рамките на 1 час да се възстановят.

Най-често те се преуморяват и западат от стрес, който се натрупва в тялото заедно с токсините.

Когато човек е емоционално и физически изтощен, това влияе на поведението му, решенията му, емоциите, кондицията на тялото и ума. Именно заради това в един масаж- терапия вие получавате двете най-важни направления, с които да се възстановите и да продължите силни, ободрени и презаредени.

Времетраене : 60 мин.

Цена: 120 лв.

Изпълнява се от: Мастър Росен