Mасаж Индия

Кралицата на релакса – авторски лечебен масаж „Мастър Индия“

Лечебен масаж „Мастър Индия“ е синергична комбинация (създадена от Мастър Росен Михайлов) от Аюрведа йога масаж и Тибетски купи – отпуска, балансира, пренарежда и презарежда цялото тяло, психиката и ума. Чрез внимателната асистенция на терапевта се извършват плавни разтягания, които загряват и отпускат мускулите  и огъвкавяват тялото, като по този начин го подмладяват и релаксират. След масажа, терапията продължава с Тибетски купи. Тибетските купи са мощна звукотерапия, която премахва стреса и отпуска организма на физическо и ментално ниво. След лечебния масаж „Индия“ се чувствате олекотени, изчистени и освободени от всички ненужни напрежения, стрес, притеснения и негативни емоции, натрупани от ежедневието.

За какво помага лечебен масаж „Мастър Индия“?

Комплексната процедура лекува, а  едновременно с това хармонизира и балансира всички жизнени енергии по най-правилния начин. Аюрведа йога масажът е познат като най-пълноценният и въздействащ на всички нива масаж за човешкото тяло .В съчетание с вибрациите и звука на уникалните Тибетски купи се постига цялостно пренареждане на всички системи в него.

Как въздейства лечебен масаж „Мастър Индия“?

Комбинацията от Аюрведа йога масаж и Тибетски купи е едно от най-добрите решения за премахване последиците от заседнал, но умствено и психически напрегнат начин на живот. Масажа е плавен, хармоничен и щадящ. Той едновременно лекува (възстановява ) и отпуска. Включването на купите е с цел да се създаде цялостно постигане на релакс и психическо разтоварване на всички градивни елементи във Вашето тяло,ум и душа. Вибрациите и звука, идващи от Тибетските купи, действат благотворно на психиката като я отпускат и релаксират. Усещането е буквално за „отръскване“ от негатива, стреса и неприятните емоции.

Подарък : След всяка такава терапия  получавате подарък- аюрведична тридошна напитка САМАТА – “златното мляко”. Комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос, която  чудесно завършва масажа и допринася за премахването на възпаленията и  балансира тялото.

След всяка такава терапия  получавате подарък- аюрведична тридошна напитка САМАТА – “златното мляко”. Комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос, която  чудесно завършва масажа и допринася за премахването на възпаленията и  балансира тялото.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 115 лв.