Лимфен дренаж - Детокс

лимфен дренаж

Бърз и ефективен метод за детоксикация

Вследствие на различни фактори от нашето ежедневие, като условия на живот, вода, храна, липса на движение, работа и т.н., в човешкото тяло се натрупват токсини – отпадни вещества, които затрудняват нормалното функциониране на организма, задръстват го, предизвикват възпалителни процеси и предразполагат към редица заболявания. За да протичат правилно телесните процеси, е нужно тези вещества да бъдат редовно освобождавани и елиминирани от организма.

Какво е лимфен дренаж?

Разполагате с решение с бърз и ефективен метод за детоксикация – лимфодренажен масаж ДЕТОКС. Той представлява комплекс от масажни похвати и специални движения, чиято основна цел е да активират лимфната система. Имайки предвид , че лимфната система е бавна и прави за едно денонощие 4-5 кръговрата, с този масаж ние я активизираме до 14-15 кръговрата или тройно повече. Лимфата има ключова роля за пречистване на междуклетъчното пространство и е част от имунната система. Сред функциите ѝ са да филтрира кръвта и да произвежда бели кръвни телца, които се борят с патогените, навлезли в тялото. За да сме здрави, трябва да поддържаме чиста лимфна система. Как става това? Чрез правилен хранителен режим, достатъчна физическа активност и не на последно и най-важно място – лимфодренажен масаж.

Какво включва?

Използваме в масажа специално масло и мед. Маслото е богато на антиоксиданти и витамин Е, което  ревитализира кожата, поддържа я еластична, гладка и хидратирана; справя се със сухи и възпалени участъци. Съдържа също калций, манган, мед, цинк и магнезий и се отразява отлично и на здравето на костите.  Медът от своя страна, е известен с лечебното си действие върху целия организъм. При нанасяне по време на масаж, той се усвоява от кожата, постепенно отваря порите и изтегля токсините от клетките в дълбочина. Освен това действа като лек пилинг върху кожата и я прави гладка и мека.

Препоръчваме Ви  след всеки детокс-масаж да увеличите приема на вода в следващите 12 часа. Към водата можете да прибавите щипка канела или джинджифил в комбинация със сок от лимон. За траен и видим резултат се препоръчват серия масажи, които да се правят на определени интервали от време.

Лимфодренажния детокс масаж е един от най-ефективните за здравето на човека. Именно, защото ние хората всеки ден поемаме по много начин токсини и трябва да се пречистваме редовно, а най-бързия и доказан и ефикасен метод за това е лимфодренажния детокс масаж.

лимфен дренаж

Времетраене : 55 мин.

Цена: 75 лв.