Мастър Лимфен дренаж - детокс

лимфен дренаж

„Здравето на човек започва от неговото прочистване. Не можем да говорим за здраве ако първо не сме прочистили тялото ни, защото то е нашият храм. После и мисълта ще е чиста.”

Master Rosen

В следствие на различни фактори от нашето ежедневие, като условия на живот, прием на вода, и храна, липса на движение, работа и т.н., в човешкото тяло се натрупват токсини – отпадни вещества, които затрудняват нормалното функциониране на организма, задръстват го, предизвикват възпалителни процеси и предразполагат към редица заболявания. За да протичат правилно телесните процеси, е нужно тези вещества да бъдат редовно освобождавани и елиминирани от организма.

Интелигентните и здравомислещи хора все повече говорят за детокс и има много начини, които спомагат прочистването на тялото като – масажи, гладуване, диети, спорт, сауна, чайове, детокс- смеси, добавки, увеличаване приема на вода, лекарства и т.н., но каква е истината?

Единственият начин за истинско прочистване е като подходите цялостно или холистично към себе си, но фундаментът е Мастър детокс – лимфен дренаж и се започва с него.

Защо този масаж е най-ефективният, бърз и истински начин?

На първо място е мануален, никоя машина или модерно изобретение не може да направи това, което професионалните ръце на терапевта могат.

Токсините се складират най-често в най-отдалечените от сърцето на човек места в клетките под формата на шлаки. Тези шлаки с помощта на специални техники се масажират и притискат, така че да могат да се изхвърлят от клетките в междуклетъчното пространство и от там с помощта на други масажни техники да се дренират чрез лимфната система и да се изхвърлят от тялото. Ето този масаж върши 90% от детоксикацията в тялото преди всички останали методи да се включат.

лимфен дренаж

Какво представлява Мастър детокс - Лимфен дренаж?

За масажа се използва натурално нерафинирано масло от гроздови семки в комбинация със етерични масла на doTERRA подходящи за активиране на лимфната система. Първо се загряват мускулите за да се стимулира кръвоносната система. После със специални техники се стимулират основните центрове на лимфната система и накрая с много приятни, плавни и плътни масажни движения се изстисква –дренира лимфата в посока от периферията към сърцето на тялото.

Препоръки на Master Rosen след масажа:

Препоръчваме Ви след всеки детокс-масаж да увеличите приема на вода в следващите 12 часа след терапията. Към водата можете да прибавите щипка канела или джинджифил, в комбинация със сок от лимон. За траен и видим резултат се препоръчват серия масажи, които да се правят на определени интервали от време.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 100 лв.