КРЕПОСТ ОТ СИЛА И ЗДРАВЕ ЧРЕЗ ЯПОНСКАТА МАНУАЛНА ТЕРАПИЯ ЮМЕЙХО

болки в гърба, стави и кости

Имунитетът представлява  устойчивост на организма срещу физичните, химичните и биологичните патогенни фактори на заобикалящата ни среда или така наречените вируси, бактериални инфекции и болести. Основната цел на имунитета е да съхрани хомеостазата, която има свойството да регулира вътрешната среда на тялото, така че да поддържа стабилно, постоянно състояние, чрез многобройни корекции на динамичното равновесие, управлявани от взаимосвързани регулаторни механизми. Примери за хомеостаза: регулация на температурата, баланс между киселинност и алкалност (pH) и други.

Колкото по-висок е нашият имунитет, толкова по-малка е вероятността да се разболеем.

ЮМЕЙХО е японска мануална терапия , която дава възможност на всяко тяло да възстанови своите жизнени сили посредством вселенски методи от природата. С терапията Юмейхо се   покачва  съдържанието на левкоцити в кръвта, които са белите кръвни клетки – основните борбени защитници на имунната система. Намаляват се и хормоните на стреса, един от които е така често споменаваният  кортизол, който е основна причина за намаляване на имунитета.

Основно направление на терапията е: 

– Да коригира  всички асиметрии на тялото, да раздвижи  и активира цялото тяло и всички системи в него, да деблокира всички блокажи в ставите, да подпомогне метаболизма и да кръвоснабди клетките, да стимулира лимфната система, да увеличи метаболизма.

-Доказан метод, който помага при над 190 заболявания, сред които хроничната умора, болки в гърба, гръбначни изкривявания, главоболие, депресия, неврози, психо-емоционално напрежение, наднормено тегло, импотентност, безплодие, намалено либидо и още много. 

Юмейхо е една от най-добрите терапии за възстановяване здравето на тялото след бактериални инфекции.

Възстановете се с нас! Не позволявайте бичовете на новото време да ви отнемат енергията! Заредете се с нов живот!

Сподели ни: