Холистична програма Красиви и здрави

Красиви и здрави
Има ли човек , който да не иска да се чувства здрав и красив?

Какво изпитва човек, когато не се чувства красив?

Той изпитва липса на самочувствие и порив. Няма стимул и цел, следователно вътрешното му усещане е за празнота, потиснат е и определено животът му изминава по модела “ден за ден”. Много често подобни състояния са свързани с “депресията”. Често тогава идват и големите въпроси: “Защо на мен ми се случва това, защо е толкова трудно , защо , защо , защо? СТОП. Спрете със самообвиненията. Променете себе си. Вече има как и къде. Ние ще ви помогнем и заедно ще направим промяната във Вас.

Често използваните наши методики в програмата са:

Ще получите най-правилните и подходящи за Вас съвети за домашна грижа, упражнения, самомасажи и подходи.

Как се постига промяната?

Програмата която ще Ви изготвим, ще бъде съобразена изцяло само за Вас, защото Вие сте специален. Обследваме внимателно Вашия тип кожа, за да се изгради правилно индивидуалната Ви програма. Ще се подберат масажите и техниките, които да бъдат включени, а също така и какви процедури за разкрасяване и оздравяване по природосъобразен и натурален начин да бъдат използвани. Холистичната програма „Красиви и здрави“ представлява цялостно възстановяване и разкрасяване на тялото, както отвътре, така и отвън. Относно козметичните грижи, ще бъдете правилно консултирани и вече ще знаете как да се грижите за себе си и най-важното да подбирате правилната козметика и/или ароматерапия за вас.

Красиви и здрави
Красиви и здрави

Как ще се почувствате след Холистичната програма за красота и здраве в Холистичен център „Мастър Росен“?

Често чуваме мнения на наши клиенти, които след такава холистична програма за здраве и красота твърдят, че: ” Аз промених живота си, дори и мирогледа си. Аз съм красив/а и се чувствам така”. И това е разбираемо. Когато човек се чувства здрав и красив, той е пълноценен и не става въпрос само за външното излъчване, а за цялостното състояние на духа. ,,Така както изглеждате отвън, е и така както се чувствате отвътре”, казват древни източни мъдреци.

Моля, запознайте се с условията на холистичните ни програми.