Кавитация + вакуум + лимфен дренаж

Кавитация + вакуум + лимфен дренаж

Кавитацията е най-бързия, ефективен и доказан метод за премахване на мазнини в зони по тялото като ханша, бедрата, горната част на гърба и ръцете, около колената и най-вече по седалищните мускули. За разлика от липосукцията, която е болезнена и има странични ефекти , алтернативният на нея метод – кавитацията, е безболезнена и здравословна. Няма странични ефекти, не уврежда тялото , органи или тъкани , когато се прави правилно. С този метод се постигат много бързо отслабващи ефекти и тялото се чувства изваяно.

Ефектите от Кавитация + вакуум+ лимфен дренаж са:

Как действа и какво представлява?

Това е комбиниран метод между апарат за кавитация със специален накрайник и мануални масажни техники. Кавитацията е нискочестотен 40 KHZ -ултразвук , с който се разбиват или разграждат мастните клетки. По този начин те се отвеждат под формата на течна субстанция посредством лимфната система и в последствие с кръвоносната, за да бъдат изхвърлени от тялото. Накратко казано, кавитацията трансформира мазнините, вакуума ги раздвижва по-лесно, а лимфния дренаж ги отвежда и изхвърля от тялото чрез отделителната система и засилване на метаболизма. Затова създадохме  „Кавитация + вакуум+ лимфен дренаж“ и по този начин събрахме няколко метода в един, за да могат резултатите да са трайни, бързи, правилно изпълнени и най-вече безболезнени и здравословни.

Кавитация + вакуум + лимфен дренаж
Колко е бърз метода?

Още след първата процедура се вижда и усеща ефекта, а след няколко – резултатите стават прекрасни.

Колко процедури са нужни за програма?

Това изцяло зависи от Вашето състояние, нужди, възраст и начин на живот. Най-добре се преценява от терапевта на място чрез индивидуална анкета. Най-често програмите включват от 10 до 15 процедури.

Колко често се прави?

Препоръчват се максимум две процедури на седмица, защото терапията е дълбока и силна и не трябва да се прекалява. Може да се комбинира и с други наши антицелулитни масажи за още по-голям ефект.

Може ли да се ползва като поддържаща за извайване на тялото терапия или е нужно да се прави програма?

 Този метод е много хубав и бърз както за програма, с която да се премахнат ненужните килограми и целулит, така и като поддържаща постигнатите резултати примерно един път на 10 или 15 дни.

Боли ли?

Абсолютно Не. От кавитацията има специфичен звук който е поносим и се усеща в ушите. Вакуума се прави внимателно, а от лимфният дренаж ще се релаксирате.

Важни съвети от Мастър Росен

  • 3 дни преди и и 3 дни след кавитация + вакуум+ лимфен дренаж
  • не яжте мазни, пикантни и пържени храни и намалете въглехидратите
  • не пийте алкохол
  • пийте повече течности (1,5 л на ден)
  • движете се повече или спортувайте.
  • 2-3 часа преди кавитация + вакуум+ лимфен дренаж: изпийте около 1 л чиста вода. Съветваме Ви да спазвате този режим по време на целия курс от процедури както и известно време след неговото приключване. Това ще помогне на тялото да премахва по-добре мазнините и да отслабва по-ефективно.

Противопоказания:

Общи: Онкологични заболявания, бременност, кърмене, диабет, бъбречна недостатъчност, тромбофлебит, хронични дерматози, остри инфекциозни заболявания, наличието на метални материали в третираната област (протези и щифтове в костите и ставите), остеопороза, тежки заболявания на имунната система. Репродуктивни проблеми, камъни в бъбреците, жлъчния мехур и чернодробните канали (когато третирате с кавитация съответните зони), лицева парализа, невралгия на тригеминалния и околомоторния нерв, състояние след операция в зоната около очи и след дълбок пилинг, дермабразио (3 месеца), синузит в остър стадий, златни и платинени нишки.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 80 лв.