КАК ЕФЕКТИВНО ДА СЕ СПРАВИМ СЪС СТРЕСА, СТРАХА И БЕЗПОКОЙСТВОТО

В навечерието на коледните празници всички са доста уплашени и стресирани. Неимоверно пандемията се отрази глобално на целият свят. Напрежението и даже „биологичната – Covid 19 – война е навсякъде и ни променя , дори смачква тотално заради всяването на страх от всички информационни канали и неправилно поднесена информация. А колко му трябва на човек след като се уплаши и притесни? Със сигурност травмите причинени от стрес и страх са много по-сериозни от самият вирус, който не е много различен от познатите ни досега. Тези последствия отключват много по-опасни болести , защото всички ние знаем , че стресът и нервите са в основата на всяко едно заболяване.

Именно заради това ви предлагаме една по-различна гледна точка за да сте здрави и да се предпазите от всякакви напрежения , които в последствия ще ви разболяват, притесняват и влошават вашето здраве.

Не губете вяра и надежда в себе си. Разберете, че единственият и правилен начин да устоите на предизвикателствата е, да работите над своето спокойствие и да се грижите за вашият имунитет и, разбира се, да се стараете да погледнете позитивно и глобално на ситуацията около всички нас.

Как се случва това ли? Не е много трудно, по-скоро промяна на възгледа и правилни реакции . Приемете, че ако досега винаги сте се оправдавали с „нямам време за себе си, нямам време за здравето ми и т.н.“, ето сега го имате,  достатъчно време. И вместо да мислите със страх за бъдещето се вземете в ръце и се погрижете за себе си.

Още  великите римляни и гърци са знаели, че основно направление и най-доказаният ефективен метод срещу стреса, страха както и за повдигане на имунитета, това са масажите и терапиите. Предлагаме ви едни от най-ефикасните, въздействащи и терапевтични източни терапии и масажи като: аюрведа йога масаж, детокс с мед и гхи, релаксиращ масаж.

Погрижете се също и за вашата красота. Предлагаме ви едни от най-подходящите козметични процедури , особено в студеният период и след носенето на маски. Един прекрасен масаж на лицето, ще ви отпусне мигновенно и ще ви усмихне. Грижейки се за здравето и красотата ни , ние се грижим и за психиката и душата ни.

Даваме ви още няколко практически съвета как да се отпуснете и усмихнете:

  • Слушайте спокойна и подходяща музика у дома или на работното място. Препоръчваме ви Chill out и най-вече 432 HZ(херца).
  • Използвайте масла в домашни условия. В случая най-подходящи са етеричните масла , които могат да бъдат поставяни в дифузери или специални свещници и лампи. Билките, които най-много помагат са здравец и лавандула, а защо не и иланг иланг.

А още по-добра грижа ще получите за себе си , като прекрачите прага на Холистичен център „Мастър Росен“. За нас ще е удоволствие да се погрижим за вас, за да сте спокойни и здрави.

Сподели ни: