Индивидуален / личен лечебен масаж

индивидуален масаж

Искаш ли да имаш своe място, където масажът или терапията да бъдат създадени изцяло само за теб и твоите нужди?

Представете си, че отивате да си направите масаж някъде, който масаж е унифициран и  масов. Сега си представете, че идвате в Холистичен Център „Мастър Росен“ и се подхожда много спокойно и правилно, а Вашето тяло и състояние се разглеждат изключително индивидуално. Изготвя се масаж или терапия, която е създадена лично за Вас, според Вашите нужди, която е най-добре за Вашето тяло, а ефектът е дългосрочен.

Източен терапевт  Мастър Росен Михайлов предлага на ценителите и на тези, които търсят автентични и алтернативни методи за възстановяване, най-високия клас отношение, а именно изготвянето на индивидуален/личен масаж или терапия според нуждите и състоянието на клиента.

Какво представлява индивидуалният / личен масаж?

След подробната диагностика се изготвя индивидуален метод от Мастър Росен, определяйки техниките и маслата, за да може те да са правилни и подходящи . Могат да бъдат използвани техники от лечебен Аюрведа йога масаж, в който има изключително много и полезни разтягания, които освобождават както физическото, така и психическото натоварване. Също така могат да бъдат използвани похвати от мануална терапия Юмейхо, в която има намествания и премахвания на блокажи, различни етерични масла, детокс на организма с Мед и ГХИ. Това е масажна, напълно прочистваща терапия, която чисти токсините от тялото и раздвижва  лимфната система. Могат да бъдат използвани вендузи, които кръвоснабдяват в дълбочина тъканите, както и техники за въздействие на енергийните точки по тялото.

Цялостната концепция на този вид подход се състои в използването на различните масажи и терапии, които се обединяват по различен и специфичен начин ,строго индивидуално към всеки един човек, спрямо неговите нужди.

 

Подарък : След всяка такава терапия  получавате подарък- аюрведична тридошна напитка САМАТА – “златното мляко”. Комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос, която  чудесно завършва масажа и допринася за премахването на възпаленията и  балансира тялото.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 80 лв.