ХОЛИСТИЧЕН МЕТОД – ИНДИВИДУАЛНИЯТ ПОДХОД ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА НА ЦЕНТЪР „МАСТЪР РОСЕН“ .

Какво представляват холистичните ни подходи?

Ние сме убедени, че причините, които довеждат до определени състояния, болки, притеснения, болести и т.н. , обикновено са много и зависят от: начина на живот, работа, начина на хранене, физически движения и натоварвания, полезни и вредни навици, период на детството, възпитание, духовното ниво, психосоматични състояния и доста други. Вярваме ,че всеки човек е уникален и е като една отделна вселена.Когато пациент дойде при нас ние попълваме индивидуална анкета, като с нея се запознаваме добре с неговото състояние и използваме традиционни източни методи за целта. С тази анкета терапевтите ни се запознават и откриват причините , които са довели организма до специфичното му състояние. Определяме индивидуален и специално за клиента подход за възстановяване , който може да включва:

  • Най-правилната терапия или масаж за него, като аюрведа йога масаж, юмейхо, детокс с мед и гхи, звукотерапия с тибетски купи, релаксиращ масаж и др.
  • Също така включваме и според разбиранията и желанията на клиента и най-правилните за неговото разкрасяване и козметични процедури за лицето  и тялото.
  • Аюрведични билкови чайове или елексир , които също са съобразени с нуждите.
  • Хранителни добавки като: магнезий, колаген, екстракти от зелен чай и други билки
  • Съветваме за диета, ако е нужна, съобразявайки се с неговият тип или състояние. Обръщаме внимание на количеството вода, сол и захари или въглехидрати, които изключително влияят на тялото и функциите му.
  • Даваме много важни насоки за бита , които изключително влияят на опорно-двигателния апарат и костно ставни проблеми като: позиция на спане, твърдост на матрак, възглавници, дори и височината на тока на обувката.
  • Обезателно обръщаме внимание на физическите движения и натоварвания и съветваме според нуждите за определен спорт, йога или дори медитационни практики и упражнения у дома.

Подхождаме внимателно и индивидуално към всеки и тогава резултатите са добри и заради това създадохме холистичните програми, за които сме сигурни, че са най-правилният начин за възстановяване и лекуване не само на тялото, но и на душата. Имаме изключително добър опит и положителни резултати с хора, които са наясно , че ние се грижим професионално за тяхното здраве и красота, но резултатите зависят и от тях самите и тяхната лична активност и желание. „Мастър Росен“ е точният холистичен център за хора , които толерират природата и нейните сили и са ценители на автентичните методи за тяло, дух, душа.

Заповядай и ти – каним те да прекрачиш прага и да се потопиш в магията, наречена Холистичен център „Мастър Росен“!

Сподели ни: