Масаж Детокс с мед и гхи

Детокс с мед и гхи

Авторски детокс масаж с мед и гхи

Този авторски детокс масаж на Мастър Росен е най-бързия и доказан, както и силно  въздействащ, метод за освобождаване на токсините от тялото и раздвижване на лимфната система. Основната му цел е прочистване на целия организъм, задвижване на метаболизма и стабилизиране на имунитета.

 При натрупване на токсини, в телата ни се получава токсично претоварване. Признаци за това са:

Как помага масжа Детокс с мед и гхи?

Въздейства върху всички, изброени по-горе проблеми.

Тайната на успеха на масажа се крие в специалната му комбинация от лимфен дренаж на тялото и влиянието на мед и гхи върху кожата.

Как се прилага Детоксикиращ масаж с мед и гхи?

При посещение в Холистичен център „Мастър Росен“, терапевтите ще Ви предложат специален билков аюрведичен чай, за да се отпусне нервната система  и да предразположите тялото си за прочистване и за по-лесното освобождаване от токсини.

Процедурата започва с поставяне на 100% натурален мед върху тялото, дланите, ходилата и гърба, там където най-вече се задържат токсините.

Нанасят се гхи и етерични масла, според нуждите и вида на кожата. С помощта на специални масажни похвати загряваме мускулите и тъканите, за да може да се подготвят за освобождаване от токсини.

Дренираме (изстискваме) лимфната система в посока от края на крайниците към лимфните центрове. Клетките започват да освобождават токсините, които са се “задържали” в мазнините. По този начин освен прочистващият ефект се постига отслабващ и успокояващ ефект.

Детокс с мед и гхи може да се прилага както за ежедневна грижа, така и да е част от холистична програма, която е комбинация от този тип масаж и диета, билки, упражнения, хранителни добавки и т.н.

Детокс с мед и гхи

Важни съвети от Мастър Росен

  • За да предпазвате тялото си от токсини ви представяме няколко важни съвета за ежедневието
  • Започнете денят си сутрин с чаша хладка вода и сока на един лимон изцеден в нея.
  •  Пийте достатъчно количество вода, като внимавате тя да бъде чиста. Това помага изключително много за извеждане на токсините от организма. Приемайте водата между самите хранения.
  • Спазвайте нужната хигиена и почиствайте редовно кожата си.
  • Токсините затрудняват изключително функцията на черния дроб. За да го предпазвате, пийте чай от глухарче или добавете магданоз и кориандър към диетата си.
  • Заедно с най-добрия метод против токсини – Детокс с мед и гхи, практикувайте и йога или спорт.
  • Хранете се с качествена и натурална храна, а не количествена.
  • Добавете пробиотици към вашата диета. Киселото мляко е един чудесен пример. Поемайте по малко, но редовно.
  • Използвайте само натурални козметични продукти, които не съдържат аромати и други токсини.
  • Използвайте сушилня за изсушаването на вашето пране. Не забравяйте, че прането изложено на просторите в градски условия е абсолютен “магнит” за токсини от въздуха, които в последствие преминават в кожата ви.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 75 лв.