Мастър аюрведа йога масаж

Аюрведа йога масаж

Какво представлява Мастър аюрведа йога масаж и откъде идва?

Аюрведа йога масаж е лечебен ритуал и аюрведично изкуство, създаден от Косум Модак в Индия. Уникална комбинация между Аюрведа и разтягания от Айенгар йога. И двете с хилядолетни традиции.  Това е мощен детокс за целия организъм, премахва  стреса, болки и блокажи. Въздейства върху всички тела (физическо и фини тела).

Какви състояния повлиява Мастър аюрведа йога масаж?

Аюрведичният йога масаж ще подобри Вашата имунна система, ще Ви помогне да пуснете стреса, да премахнете емоционалните си блокажи, ще Ви направи много по-концентрирани и спокойни по отношение на това как приемате света и случващото се с Вас в него.

Как лекува Аюрведа Йога масаж?

Ефикасно, почти вършещо чудеса средство при всякакви болестни състояния, като резултатите от него са максимално добри за всяко едно тяло, ум и дух.

Основната цел на масажа е да :

  • балансира енергията в организма
  • освободи всички блокажи по протежение на енергийните канали
  • открие проблема и да нормализира енергийните потоци
  • балансира всички системи в тялото
  • успокои и възстанови нервната система и премахва стреса
  • зареди с нова енергия, премахване на болки в тялото

Особено подходящ в пролетните месеци на годината, в които черният дроб по естествен път активно се освобождава от шлаки.

лечебен аюрведа масаж

Как се прилага Аюрведа Йога масаж от Мастър Росен Михайлов?

Нашият терапевт, Мастър Росен Михайлов, притежава завършено първо ниво в Аюрведа йога масаж при д-р Таруна Сандживани и второ ниво при създателката на масажа Косум Модак (на снимката) в Индия. Прилагат се плавни и разтягащи масажни техники. Използва се сусамово масло, което е най-добре предразполагащо кожата за прочистване на токсините в дълбочина, то прониква действително най-дълбоко от всички масла и детоксикира мощно и заради изразените му антиоксидантни качества. За да се постигне оптимален детокс, традиционно използваме също и специално подбран комплекс от аюрведични индийски билки, които са под формата на прах и се втриват с много нежен пилинг в кожата по време на масажа върху определени зони на тялото (особено местата с натрупване на токсини). Крайният резултат е релаксиращ и много дълбок енергиен масаж, разтягане, изчистване на емоционални травми, редукция на тегло и всичко описано по-горе.

Времетраене : 55 мин.

Цена: 100 лв.