Антистрес терапия Тибетски купи

антистрес терапия тибетски купи

Музикална (звукова) антистрес терапия Мастър тибетски купи

Това е една от най-древните форми за възстановяване. Доказано е, че звукът на тибетските пеещи купи и кристалните купи хармонизира и релаксира и двете страни на мозъка. Стимулира освобождаването от стреса на всички нива и елиминирането на токсините от тялото. След звукотерапията емоциите се успокояват и умът се избистря, а звуковите вибрации въздействат върху тялото когато върху него  свирят пеещите купи.

Физическото въздействие на вибрациите върху тялото:

Психическо и емоционално въздействие:

Какво прави звукът на тибетските и кристалните пеещи купи?

Знаем, че още от древността човекът се лекува с природни методи и че природните елементи му резонират много силно, защото човекът е част от  природата, а вибрацията и звука  като част от музиката са едни от най-въздействащите. Когато човек за пръв път чуе мелодията на тибетската или кристалната купа, той  веднага се свързва с цялата си същност и усеща ефекта на всички нива – тяло, ум, дух.

Музиката има изключително позитивно и силно, както и лечебно влияние върху човека. Малко неща в този свят могат веднага да породят такива силни емоции или чувства, както музиката.  Психолозите наричат това способност за кодиране, което буквално означава способност да се въведе нова програма, усещане в клетъчната памет чрез музиката.

тибетски купи

Времетраене : 50 мин.

Цена: 100 лв. за един

Времетраене : 55 мин.

Цена: 120 лв. за двама